• Bekafun
  • Portable Array System AV Set Including Speaker Cables

Portable Array System AV Set Including Speaker Cables

LDS-LDCURV500AVS

De gepatenteerde CURV 500® AV Set past perfect overal waar muziek wordt afgespeeld: in bars, clubs, studio's en zelfs thuis als home entertainment-systeem. Met een vermogen van 380 watt RMS en een maximaal geluidsdrukniveau van 122 dB kan de CURV 500® AV Set discreet op de achtergrond blijven, maar ook indrukwekkende rockprestaties leveren.

De 10" basreflex-subwoofer met klasse D-eindversterker vormt de kern van de CURV 500® AV-set en omvat een limiter, bescherming tegen kortsluiting, oververhitting, overspanning en een 4-kanaals mixer met 16 digitale effecten presets en Bluetooth®. Combo- en Speakon-compatibele aansluitingen bieden uitgebreide connectiviteitsopties. Bovendien beschikt de subwoofer over vier digitale systeempresets, een M20-schroefdraadflens en drie ergonomische draaggrepen.

De twee satellieten worden bediend via SmartLink®-adapters. De elementen, slechts 12 x 12 cm groot, zijn uitgerust met de eigen WaveAhead®-technologie van LD System; één 4" en drie 1" drivers zorgen voor een coherente en extreem gedetailleerde weergave met hoge druk en dynamiek.

Met optionele wand- en plafondmontagesystemen kunnen de satellieten overal worden geïnstalleerd waar goed geluid en een subtiele uitstraling vereist zijn. Voor nog meer vermogen kunnen in totaal acht array-satellieten in stereomodus worden gebruikt (max. vier aan elke kant).

De CURV 500® AV Set bestaat uit een subwoofer met mengeenheid, twee satellieten, twee SmartLink®-adapters en twee luidsprekerkabels.


€ 1.181,37
€ 950,80
prijzen incl. taksen en BTW

2 op voorraad

Datasheet(s)