Bekafunproject Vandewiele Groep

17-05-24

Vandewiele renoveert oude fabriekshal tot state-of-the-art bedrijfsrestaurant

20240416_140426130_iOS.png

Vandewiele renoveerde een oude fabriekshal en vormde die om tot een hedendaagse ontmoetingsplek; hun gloednieuwe bedrijfsrestaurant.
Dat deden ze met respect voor de oude infrastructuur. Er werd gestript, toch bleven details zoals een oude rolbrug, die herinneren aan de historie van het bedrijf, bewaard. Zo blijft het verleden van het bedrijf aanwezig en voelbaar in de moderne infrastructuur.

Wij kregen de opdracht om de grote open hal met 12 meter hoge plafonds van audiovisuele technieken te voorzien. Gezien de aanwezige uitdagingen zoals geen wanden met technieken, die hoge plafonds, weinig aansluitpunten... werd het een uitzonderlijk project. Maatwerk pur sang voor deze bouwheren.

We kozen voor een beamer van Epson met aangepaste lens voor perfecte afstelling op het projectievlak. Verder werder er twee speakers Kyra van Audac voorzien naast het elektrische projectiescherm. Deze speakers hebben een bereik van 30 meter en dekken zo de lading. Aangevuld met twee woofers op de grond, twee speakers op de nieuw gebouwde loft en twee speakers in de rustruimte, hebben we met een minimum aan opstelling een zeer net en helder resultaat.

Met Q-Sys bouwen we een gebruiksvriendelijke interface zodat het volledig systeem met gemak te bedienen is. Helemaal op maat.

Proficiat Vandewiele Group en veel plezier gewenst.