Infinity Raccoon W40/4

10-09-24

Design3427_NewRaccoonModels_RaccoonW40_Landingpage_W40.png

De Infinity Raccoon W40/4 is een krachtige, high-end, professionele wash-light die de Raccoon line-up aanvult. De W40/4 is ontwikkeld in Duitsland en uitgerust met veertig 15-Watt RGBM LED's die samen meer dan 41.000 lumen produceren.

De stevige behuizing met IP65-classificatie maakt de W40/4 geschikt voor een groot aantal omgevingsomstandigheden en met de optionele accessoires breid je de mogelijkheden en montageopties nog verder uit.

Wash light met hoge helderheid

De W40/4 is uitgerust met 40 RGBM LED's van 15 watt die samen een helder, kleurrijk wash-effect van meer dan 41.000 lumen produceren. De LED's kunnen worden verdeeld in 5 afzonderlijk regelbare secties met elk 8 LED's, voor nog meer controle en creatieve mogelijkheden. Laat je fantasie de vrije loop en de Raccoon volgt je op de voet!

Met vier interne dimcurves aan boord is de Raccoon W40/4 klaar voor elke situatie. Kies tussen lineair, kwadratisch, omgekeerd kwadratisch en S-curve om de beste prestaties voor je dimbehoeften te garanderen. De gekalibreerde interne controller voorkomt zichtbare kleurverschuivingen tijdens het dimmen.

IP65-geclassificeerd

IP65-geclassificeerd

Dankzij de stevige IP65-behuizing van de Raccoon hoef je je alvast over één ding geen zorgen te maken. Neem hem met een gerust hart mee naar buiten, zelfs als het weer niet ideaal is. Een IP65-classificatie betekent dat de W40/4 beschermd is tegen stof en het binnendringen van water.

De W40/4 is ontworpen in Duitsland en maakt gebruik van de nieuwste technologieën en constructietechnieken om betrouwbare prestaties en duurzaamheid te garanderen. Elke functie is ontworpen met zeer veel aandacht voor detail om een fixture te kunnen aanbieden dat de verwachtingen overtreft.

Accessoires voor extra flexibiliteit

De stralingshoek van 10° kan eenvoudig worden aangepast naar 20°, 40°, 90° of 15 x 60° met behulp van een van de optionele diffusors. Andere accessoires zijn een top hat die gebruikt kan worden om de bundel in te sluiten, een barndoor voor eenvoudige bundelvorming en een stevige flight case om de W40/4 veilig op te bergen en te vervoeren.