Herontdek het WOW-effect

09-10-24

Het WOW-effect van Nicols

Eindelijk weer wat vernieuwing op de markt, naast de vele multi-effecten en kleinere effectjes komt Nicols met de nieuwe WOW serie. Dit zijn 4 zeer krachtige lichteffecten perfect voor de mobiele DJ en horeca zaken. Ze zijn gebaseerd op klassiekers met telkens een moderne twist.
Met Strobow, Goflow, Powflow en Waves creëer je in een handomdraai de juiste sfeer voor een feest.

STROBOW

Met de STROBOW kunt u tegelijkertijd een stroboscoopeffect, een kleurrijke lichtsfeer en een dynamisch visueel effect creëren.
Ideaal voor installaties en feestelijke optredens.
STROBOW combineert de klassieke stroboscoop met 4 RGBW secties voor een wash effect, hij bevat 56 koudwitte 3 W LED's voor het stroboscoopgedeelte en 224 RGBW LED's voor kleuren en animatie.

GOFLOW

Ben je de effecten beu die van alles en nog wat doen?
Ontdek de GOFLOW, een krachtige en efficiënte gobo-flowerprojector met een gegarandeerd wow-effect dankzij het diafragma van 80°, de vaste gobo's en de roterende, veelzijdige gekleurde prisma. Allemaal aangedreven door een nieuwe hoogefficiënte 100W LED.

POWFLOW

POWFLOW is een gelijkaardig effect zols de Goflow maar werd uitgebreid met een kleurenwiel ipv een gekleurde spiegel. Naast de klassieke gobo's biedt deze ook roterende gobo's en gestuurd door dezelfde hoogefficiënte 100W witte LED.

Waves

Herontdek het watereffect! De WAVES wordt ook aangedreven door de hoogefficiënte LED van 100 W en zal perfect voldoen aan uw decoratieve verwachtingen, vooral dankzij de straal van 45°.
Creëer mooie golven op de vloer of het plafond voor een perfect zomers effect.