De knowhow van Klipsch op cinemagebied is enorm, hun gamma zeer divers. Van een pro setup in een grote cinema tot de mini bioscoop in een appartement.

Op maat gemaakt, we maken graag een offerte voor u.

Custom Cinema gemakkelijk gemaakt

Custom Cinema gemakkelijk gemaakt

De Klipsch Real Custom Cinema (RCC) is een professioneel thuistheatersysteem achter het scherm. Kies gewoon de schermbreedte die het beste bij uw ruimte past.

Achter het scherm

Achter het scherm

Dezelfde materialen en technologie die worden gebruikt in onze lijn van professionele bioscoopspeakers zijn te vinden in de Klipsch Real Custom Cinema-oplossing, inclusief Titanium Diaphragm Compression Drivers met enorme spreekspoelen, 90° x 60° Tractrix®-hoorns en cinema Tractrix-poorten.

Gemaakt in U.S.A.

Gemaakt in U.S.A.

Ontworpen en geassembleerd met trots in Hope, Arkansas, biedt de Klipsch Real Custom Cinema gratis ProSystem Design Support, gedrukte specificaties en een certificaat van echtheid. Elke bestelling wordt ook gelabeld en ondertekend door de vakman.

THX Certified

Legendarische geluidservaring.

Door de legendarische akoestische technologie van zowel Klipsch als THX te combineren verkrijgen de speakers een verbluffende intensiteit. Er zijn maar weinig professionele theaters die kunnen tippen aan het geluid met hoge output en lage vervorming.

Premium cinema grade sound en reference

Zowel het Premium als de Reference Premiere lijn zijn uitstekende hifi speakers. Ze hebben 75 jaar akoestische technologie geplaatst in hun Home Theatre-entertainmentsystemen.

Wij helpen je graag verder om jouw systeem samen te stellen. Ontdek de speakers verder op onze webiste

Soundbar solutions